Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yılbaşında Evimizi Nasıl Dekore Etmeliyiz

15-12-2022 11:35
Yılbaşında Evimizi Nasıl Dekore Etmeliyiz

YILBAŞINDA EVİMİZİ NASIL DEKORE ETMELİYİZ

Yeni yıla adım adım yaklaşırken herkesin aklında” evde mi kutlasak, dışarda mı?” sorusu dönüp duruyor. Sıcacık evinizde aileniz ve arkadaşlarınızla beraber oyunlar oynayıp, samimi sohbet eşliğinde yılbaşına girmek mi? Yoksa kalabalıkta, soğuk havada girmek mi? Bizim tercihimiz sıcacık evinizde yılbaşına girmek. Bu yazımızda yılbaşına evinde girecekler için evinizi nasıl dekore edebileceğinizi derledik.

Davetkar Kapı Süslemesi

Evinizin kapısına kar tanesi şeklinde bir süs alıp etrafına led ışıklarla üsleyebilir ya da elinizde bulunan kapı çelengine led ışık ve boncuklar ile süsleyerek daha göz alıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Kapı girişine ağaç dalı ve çam ağacı yaprakları kullanarak süsleyebilirsiniz.

Salon Süslemesi

Elinizde bulunan çömlek saksıları yeşile boyayıp biraz boncuk yardımı ile minik birden çok yılbaşı ağacı yaparak evinizin köşelerine yerleştirebilirsiniz. Koltuklarınıza kırmızı koltuk örtüsü örterek canlı bir görüntü elde edebilirsiniz. Televizyonunuzun etrafını led ışıklarla canlandırabilir ve yılbaşının olmazsa olmazı yılbaşı ağacınızı göz alıcı şekilde süslerler süsleyerek camın önüne koyarsanız hem evinizin içi için hem de dışarısı için dikkat çekici ve göz alıcı olacaktır. Duvarınıza ya da camınıza "Hoş geldin Yeni Yıl” yazabilirsiniz. Mumlar ile ortamı daha loş tasarlayabilir, beyaz birkaç balon ile kırmızı – beyaz renk uyumunu yakalamış olursunuz. Tablolarınızı kar spreyi ile beyazlatıp üzerine "2023” ve ya içinizden gelen yazılar da yazabilirsiniz.

Masa Dekorasyonu Nasıl Olmalı

En az ev dekorasyonu kadar yılbaşı sofrası dekorasyonu da önemlidir. Konukların demek zevkine uygun bir menü oluşturduktan sonra süslemeye masa örtüsünden ve yılbaşı temalı yemek takımı seçmekten başlayabilirsiniz. Bol ışıltılı çatal, kaşık, bıçak takımları masanın odak noktası mum ve süslemeler, özel günler için sakladığınız kristal kadehleri kullanabilirsiniz.

Mutfağınızı Unutmayın :)

Doğalgaz borularını yapraklar ile kapatıp biraz aydınlatma ile süsleyebilir, dolap kapaklarınızı kar spreyi sıkıp mutfak havlunuzu yılbaşı temalı bir havlu ile değiştirirseniz daha loş ve yılbaşına uygun bir ortam yakalamış olacaksınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.